Er du vår nye

medarbeider?

Vi ser etter en Java utvikler!

Weldindustry AS er et norsk softwareselskap som tilbyr løsninger for sveiseindustrien. Selskapets produkt, WeldEye, er tilgjengelig både i skyen og for installasjon, og er markedsledende for bransjen. Integrering av sveiseutstyr og IoT gjør WeldEye ideelt posisjonert for innovasjon i bransjen.

Kundene er mange og befinner seg innenfor et bredt spekter av sektorer. Selskapet tilbyr løsninger for store, komplekse forretningsområder, og markedet er globalt.

Som et resultat av vekst og av at selskapet stadig får økt oppdragsmengde søker vi nå en Javautvikler til kontoret på Lysaker utenfor Oslo, eller til kontoret på Stord. Du vil bli del av et dyktig team hvor du vil bli en nøkkelperson i videreutviklingen av produktet. Du vil ta eierskap til et produkt som forenkler hverdagen til mennesker i en rekke spennende sektorer, samtidig vil du få muligheten til å komme tett på brukerne og å følge verdiskapningen du bidrar til. 

En spennended utfordring!

I Weldindustry får du muligheten til å delta i alle fasene av utviklingsprosessen, fra dialogen med kunder på idestadiet, til design, utvikling, testing og drift av løsningen. Du vil få muligheten til å jobbe både remote og on-site hos kundene, hvor du vil få muligheten til å jobbe med utvikling og programmering i Java og Wildfly på backend, og  Angular, HTML og JavaScript på frontend. Stillingen har god faglig bredde, med varierte og interessante arbeidsoppgaver, stor påvirkningskraft og frihet. I tillegg vil selskapet støtte opp under din faglige og personlige utvikling. Du vil få muligheten til å reise og å lære underveis, og om du ønsker faglig påfyll, i form av kurs eller sertifiseringer, er også dette noe Weldindustry vil støtte opp under.

Vi ser etter deg som har erfaring innen backend eller fullstack, med relevant utdannelse på bachelornivå. Du er nysgjerrig og oppdatert på ny teknologi og kan bidra til innovative og gode løsninger.
Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Om Weldindustry AS

Vi er et norsk softwareselskap som tilbyr løsninger for sveiseindustrien. WeldEye Welding Management er en programvare for sveiseledelse som hjelper deg med å forbedre effektiviteten og kontrollen i alle faser av sveiseprosjektet. WeldEye er spesielt utviklet for prosjektbaserte sveiseoperasjoner, og kan settes opp i henhold til organisasjonens behov og krav. WeldEye fokuserer på å strømlinjeforme arbeidsflyten i alle faser av sveiseprosjektene, for eksempel fabrikasjon, inspeksjon og rapportering

Nettverk LinkedIn

Sektor Privat

Sted Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker

Bransje Industri og produksjon, IT – programvare

Stillingsfunksjon IT utvikling / Full stack utvikler, IT utvikling / App utvikler, IT utvikling / Front-end

 

Vil du søke? 

Gå til Finn.no – vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Bernt Espelien

Stillingstittel Rekrutteringsrådgiver

Telefon 466 76 990

WeldEye Management by Weldindustry
Weldindustry AS, Drammensveien 288,
0283 Oslo, NORWAY
Org. no. 983 448 224 

Part of the KEMPPI Group 
Cookies / Privacy / Impressum